Logo

Græske frikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g fårefars
1 ½ dl sødmælk
¾ dl rasp
1 løg
2 fed hvidløg
1 æg
saften og skal af ¼ usprøjtet citron
1 tsk tørret oregano
½ tsk tørret timian
2 spsk friskhakket persille
Salt og peber

Hæld mælk over raspen, hak løg og hvidløg fint.

Rør kødet med samtlige ingredienser og lad farsen hvile koldt i en times tid.

Form farsen til små, runde frikadeller og steg dem lysebrune og sprøde i olie på en pande.

Server med brød og græsk salat til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.018 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her