Logo

Kiksekage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 bægre hele æg uden skal (de SKAL være salmonellafri)
125 g kakao
150 g flormelis
250 g palmin
1 pakke firkantede vanilje kiks (ca. 30 stk )
Evt. reven skal af en appelsin, som ikke er sprøjtet.

Æg, flormelis og kakao piskes sammen.
Palminen smeltes over svag varme og afkøles let.
Den afkølede palmin og kakaomassen piskes sammen.
Tilsæt evt. reven skal af en ikke sprøjtet appelsin.
I en bageform med bagepapir lægges nu et lag kakaomasse skiftevis med kiks.
Der skal startes og sluttes med kakaomasse.
Kagen sættes til afkøling i køleskabet, og er klar til servering.
Kagen kan varieres ved at tilsætte smag efter ønske, fx. kaffe, citron eller Grand Marnier.
Har man ikke firkantede kiks, kan de runde brækkes i nogle stykker (ikke knuses),
og blandes i, hertil kan man også tilsætte nødder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.639 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her