Logo

Kylling med forårsløg og ingefær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 tørrede, kinesiske svampe
1 spsk vegetabilsk olie
2 fed hakket hvidløg
500 g kyllingelårfileter i tern uden skind
1 spsk fishsauce
1 spsk østerssauce
½ dl vand
1 spsk citronsaft
2 ½ cm. fintstrimlet, skrællet, frisk ingefærrod
6 forårsløg i 2 ½ cm lange stykker

Udblød svampene i varmt vand i 30 minutter.
Dryp af og skær i tynde skiver.
Varm olien op i en wok eller stor sauterpande.
Tilsæt hvidløg og kylling og steg det, til kyllingestykkerne er gyldenbrune og gennemstegte.
Rør alle de resterende ingredienser i og lynsteg i 1 minut.
Server retten med dampkogte, langkornede rig.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.590 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her