Logo

Rugbrødsis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

75 g mørk rugbrød
225 g sukker
50 g hasselnødder
3 æggehvider
5 dl piskefløde
 
Rugbrødet rives, evt. i en blender, og ristes gyldent på en pande med
hakkede hasselnødder, 50 g sukker og en lille klat smør - lad det køle af.
Pisk 3 æggehvider stive, tilsæt 2 spsk sukker, og pisk igen, tilsæt igen 2
spsk. sukker, pisk, og fortsæt til der i alt er tilsat 175 g sukker.
Pisk 4 dl piskefløde stiv, og fold æggehviderne heri sammen med
rugbrødsraspen og evt. hakket mørk chokolade - kommes i en pæn form og
fryses i 3-4 timer.
Ved serveringen tøs den op til den slippe formen, evt. dyppes i varmt vand
nogle sekunder, og pyntes med hele hasselnødder og flødeskum af 1 dl
piskefløde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.980 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her