Logo

Ananas- og boller i karry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g kødboller
1 dåse ananas i tern
1 stor spsk smør
1-2 spsk hvedemel
1 ½ tsk strøgen stærk karry
½ tsk paprika
evt. mangochutney
2 bouillonterninger
1 liter vand
ketchup

Smelt smør med karry og paprika, tilsæt hvedemel og pisk det sammen. Tilsæt ananassaft og bouillon lidt ad gangen og kog op efter hver tilsætning.

Smag saucen til med mangochutney og ketchup.

Når saucen har den ønskede tykkelse, tilsættes ananas og kødboller.

Lad retten simre i ca. 5 minutter.
Serveres med ris og evt. flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.719 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her