Logo

Fiskefrikadeller fra Hirtshals

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg torskefilet
2 æg
2 løg
2 spsk hvedemel
2 spsk kartoffelmel
salt
peber
olie
smør

Fisk og løg køres gennem kødhakkeren, æg, hvedemel, kartoffelmel og krydderier røres i.
Steges på pande ved god varme i ½ smør og ½ olie

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.583 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
379827-08-2015 13:43:31 Ely Hedegaard
super dejlig gammel opskrift

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her