Logo

Ananaskage - Bradepandekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
200 g smør
225 g sukker
3 æg
375 g afdryppet ananas fra dåse
1 tsk vaniljesukker
225 g hvedemel
1 ½ tsk bagepulver
Drys:
Flormelis

Rør smør og sukker godt og rør æggene i et ad gangen.
Skær ananaskødet i små stykker og rør det forsigtigt i dejen sammen med vaniljesukkeret.
Bland hvedemel og bagepulver og vend det forsigtigt i.
Bred dejen ud i en bradepande, ca 35 * 22 cm, og bag den på næstnederste rille ved 190° i 20-25 min.
Sigt et tyndt lag flormelis over, når kagen tages ud af ovnen.
Skær den i passende stykker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.438 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her