Logo

Sølvbede-puré

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sølvbede kendes også under navnet bladbede og mangold. Her bruges de i en spændende pure med forårsløg og piskefløde. Kan bruges som tilbehør til for eksempel kød eller fjerkræ.

 

30 g smør
1 spsk olie
3 hakkede forårsløg
300 g frisk sølvbede, grofthakket
1 ¼ dl bouillon
1 ¼ dl piskefløde
Salt og peber
 
Smørret og olien opvarmes i en gryde.
De hakkede forårsløg tilsættes sammen med sølvbederne.
Grønsagerne simrer i 3 min.
Tilsæt bouillon og piskefløde.
Læg låg på gryden, og kog videre til grønsagerne er helt møre.
Grønsagerne tages op af gryden med en hulske og blendes.
Flødeblandingen koges ind med ca. en fjerdedel.
Dernæst hældes pureen tilbage i gryden, og der tilsættes 1 spsk revet
parmesan. Kog videre i ca. 5 min til pureen er tyknet en smule.
Krydr med salt og peber. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 950 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
15325-08-2010 20:14:36 Christina
Meget lækkert - lidt som stuvet spinat. fint til kartofler.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her