Logo

Citron- og rosmarinsorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ¼ l. vand
250 g sukker
2 citroner
15 g friske rosmarinblade

Riv cironerne og pres dem. Vandet og sukkeret varmes op til sukkeret er opløst. Lad lagen koge yderligere et par minutter. Hæld halvdelen af lagen i en anden gryde. Tilsæt citronskal i den en portion og lad den småkoge ved svag varme i yderligere 10 min. Derefter tilsættes resten af citronsaften, led det køle ned.
Rosmarinkvistene lægges i den anden portion lage. Den skal have et kort opkog, sluk for varmen og lad lagen trække i 15 minutter. Si derefter lagen ned i citronlagen. Lad blandingen køle af.
Herefter fryses lagen i en ismaskine indtil den er fast. Sorbeten kommes derefter over i en kold skål og stilles i fryseren i højest 2 dage.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.031 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her