Logo

Rabarbergratin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

15 stk rabarber
250 g sukker
----
75 g mandler
150 g sukker
25 g hvedemel
200 g marcipan
40 g chokolade
5 æg
5 spsk cremefraiche
----
5 dl fløde
3 æggeblomme
3 spsk sukker
mynte

Rabarber snittes i skrå skiver og koges kort i en sukkerlage af sukker og vand. Tages derefter op af gryden, drypper af og afkøles.
----
Mandler, sukker, hvedemel, marcipan og chokolade blendes sammen med æg og cremefraiche.
Massen kommes i en smurt form i passende størrelse, rabarberne fordeles ovenpå massen og trykkes let ned il massen.
Formen bages i ovnen ved 160° C i ca. 20 min.
----
Sukker og æg piskes sammen, let pisket fløde vendes i æggemassen og hakket mynte tilsættes.
Cremen serveres til den lune rabarbergratin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.143 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her