Logo

Tzatziki 9

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 ml græsk yoghurt
1 agurk
1 ½ fed hvidløg
2 spsk hvidvin
lidt salt og peber
 
Agurken skrælles og rives i grove strimler, saften sies fra.
Hvidløget pilles, skæres tværs igennem for at fjerne det grønne og rives fint.
Alle ingredienserne røres sammen, hvorefter tzatzikien stilles på køl indtil servering. God til tomatsalat!

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.279 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her