Logo

Fyldte tomater med tun

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 store tomater
¼ wondersalat
1 ds tunfisk i olie
50 g mayonnaise
2-3 spsk fløde
1 bdt purløg
1 citron
salt og peber
 
Skær et låg af tomaterne og tag indmaden ud med en ske.
Rør mayonnaisen med fløde og smag til med citronsaft, salt og peber.
Hæld olien fra fisken og del den i flager eller stykker.
Skær salaten i mindre stykker, bland den med tunfisken og vend det
hele i mayonnaisen.
Fyld blandingen i tomaterne, drys med klippet purløg og servér med
sprøde flûtes.
 
Det kan være svært at finde på en nem appetitvækker til middagen.
Tomater med tunfisk er en dejlig hurtig forret. Den kan tilberedes i
forvejen og stå klar på kuverten, så alle kan være med fra middagens
begyndelse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.415 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her