Logo

Mynte iscrème

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 ½ dl piskefløde
2 ½ dl sødmælk
200 g stødt melis
100 g glukose
¼ stg vanilje
2 dl æggeblommer
20 mynteblade
 
Mælk, sukker, fløde, vanilje og glukose koges op.
Massen legeres over i æggeblommerne.
De grofthakkede mynteblade kommes i.
Trækker i mindst 12 timer.
Ismassen sigtes og der tilsættes nye friske mynteblade og isen køres på ismaskine. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.606 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her