Logo

Wrap med spicy kylling og chili

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Du kan lave dem dagen før til madpakken. Perfekte både som frokost og aftensmad. Her er mere chili til din forbrænding. Disse uimodståelige wraps vil pryde ethvert frokostbord og ligge godt i maven.

2 kyllingebryster

1 rød peberfrugt

1 rødløg

1 romaine- eller icebergsalat

2 avocado

½ citron

(oliven)olie

salt og peber

Chilisauce:

4 spsk tomatpuré

½ tsk tørret chili

1 fed hvidløg

1 tsk sukker

1 spsk eddike

1 fed hvidløg

4 tortillawraps

2 dl skyr 18 %

salt og peber

*

Tænd for ovnen på 180°C.

Sæt en grillpande (eller almindelig stegepande) på et varmt blus, og grill kort de 2 kyllingebryster.

Drys med salt og peber.

Sæt de grillede kyllingebryster i ovnen i 10 minutter, til deres saft skifter farve fra lyserød til klar.

Skær løget i tynde skiver. Skyl peberfrugt og salat.

Skær det hele i aflange strimler.

Befri avocadoerne for sten, og skær dem i aflange strimler.

Pres citronen over avocado strimlerne for at holde farven pæn.

Bland alle ingredienser til chilisaucen i en skål.

Tilsæt til sidst chili efter smag.

Husk. at chilien udvikler sig og bliver stærkere, når den står og trækker.

Kom wraps i ovnen i 2 minutter.

Tag dem ud, og skær kyllingebrysterne i aflange strimler.

Smør de varme wraps med chilisauce, kom grillet kylling på og dernæst alle de skårne grønsager, avocadostrimlerne og til sidst skyr.

Krydr med salt og peber.

Tips: Du kan lave dem dagen før til madpakken. Perfekte både som frokost og aftensmad.

Her er endnu mere chili til din forbrænding. Disse uimodståelige wraps vil pryde ethvert frokostbord og ligge godt i maven.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.899 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her