Logo

Krydrede fyldte ferskner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 store ferskner
1 stang kanel hel
2 hele nelliker
½ tsk allehånde
1 dl appelsinsaft
3 spsk cognac
 
Fyld:
1 æg
50 g malede mandler
1 spsk finthakket syltet ingefær
1 spsk råsukker
 
Skær fersknerne i halve og fjern stenene.
Udhul dem så der bliver plads til fyldet, men lad noget af frugtkødet
blive i hver ferskenhalvdel.
 
Fyld: Pisk ægget i en skål med mandler, ingefær, sukker og det udhulede ferskenkød.
Bland det godt og fordel det i de halve ferskner.
Anbring fersknerne i et ovnfast fad.
Fordel krydderierne mellem fersknerne.
Hæld appelsinsaften ved og bag dem ved 180ºC i ca. 20 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.378 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her