Logo

Kold torskesalat med Rösti

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rösti:
1 kg kartofler
2 stk æg, 120 g
60 g hvedemel
muskat
salt
peber
2 spsk olie, 28 g

Torskesalat:
600 g torskefilet
200 g kvark
¼ l. kærnemælk
100 g kaviar (stenbiderrogn)
200 g ærter
1 dåse aspargessnitter, 270 gram
½ glas kapers, 30 gram
3 spsk citronsaft
5 g hel peber
groft salt
2 tsk karry
Tilbehør:
4 skiver grovbrød, 160 g

Kartoflerne skrælles og rives. Væden trykkes ud med et viskestykke eller lignende.

Æg, hvedemel og krydderier blandes i, og blandingen formes som flade frikadeller og steges i olie på pande i ca. 12 minutter på hver side.

Torskefileten koges i 10 minutter med citronsaft, salt og hel peber. Fisken lægges i et fad og afkøles.

Dressing laves af kvark og kærnemælk. Kaviar, ærter, asparges og kapers røres i.

Dressingen hældes over fisken, og der pyntes med karry.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.931 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her