Logo

Frugtmousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 æggeblommer
ca 125 g sukker (afpasses efter frugten)
ca 2 dl frugtpuré
3 blade gélatine
2 dl letpisket fløde
4 piskede æggehvider
 
Æggeblommer og sukker piskes let og luftigt.
Den udblødte, smeltede gélatine tilsættes frugtpuréen, vendes i
æggeskummet.
Derefter vendes letpisket fløde og piskede æggehvider i, og moussen
anrettes i potionsglas, køles.
Ved servering dekoreres med frugt og flødeskum.
Til frugtmousse er følgende frugter velegnede:
Jordbær, hindbær, ribs, solbær, stikkelsbær, brombær, tyttebær,
blåbær samt blendede appelsinfileter samt citron-, og grapefileter.
Blendet frugtkød fra pærer, æbler og bananer m.fl. (bør blendes med lidt
citronsaft af hensyn til mørkfarvning) er også velegnede, men bør tilføjes
lidt spiritus eller likør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.470 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her