Logo

Gårdmandens pølsegryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 middagspølser med ost eller urter (9 % fedt)
500 g hvidkål
1 stort løg
200 g gulerod
2 dåser flåede hakkede tomater (800 g)
2-3 tsk timian
2 tsk olivenolie
salt
Frisk hakket persille

Skær middagspølserne i 3 cm lange stykker, rids et kryds (1 cm dyb) i den ene af pølsen med en kniv.
Snit hvidkålen i fine strimler og skær løget ud i tern.
Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver.
Svits kål og løg i olie og tilsæt gulerødderne sammen med pølserne.
Kom timian i kålblandingen sammen med tomaterne.
Lad retten småsimrer i ca. 40 minutter og smag til med salt og pynt med friskhakket persille.
Serveres med kartofler.

Tips: Når pølserne er ridset med et kryds i den ene ende og koges med i kålblandingen folder de sig ud som en blomst, det ser ret sjovt ud.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.827 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her