Logo

Hytteost med råsylt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g hytteost
200 g hindbær
200 g jordbær
4 spsk sukker
½ honningmelon
Jordbærblade

Hytteosten hældes i en skål. Pisk jordbær og hindbær med sukker og hæld bærrene over hytteosten. Melonen skæres i tern og fordeles på bærrene og til sidst pyntes med friske jordbærblade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.723 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her