Logo

Torsk provencale

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

680 g torskefilet
1 ds flåede tomater
4 skiver citron
3 store løg
1 fed hvidløg
1 bundt persille
200 g gulerødder
1 spsk koncentreret tomatpure
½ tsk herbes de provence

Fiskefileterne lægges i et fad og drysses med salt og peber.
Gulerødder og løg findeles og koges næsten møre i vand.
saucen blandes af ituskårne, flåede tomater, gulerødder løg og de øvrige ingredienser.
Smag til med salt og peber.
saucen fordeles over fisken og retten sættes i ovnen ved 200ºC i ca. 20 minutter.
Serveres med ekstra grønsager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.979 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her