Logo

Chokoladeananas mousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g god mørk chokolade
1 dåse ananas
3 spsk ananassaft
1 past æggeblomme
2 ½ dl fløde

Smelt chokoladen over vandbad. tag af varmen og tilsæt saft og æggeblomme.
Pisk fløden og fold chokolademassen heri sammen med ituskårne ananas. Pynt med fløde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.953 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her