Logo

Portersild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g ferske sildefileter
 
Kogelage:
3 tsk salt
4 dl porter
1 spsk knust allehånde
1 spsk knust peber
10 knuste kryddernelliker
1 stort hakket rødløg
 
Marinering:
1 ½ dl afkølet kogelage
2 dl eddike
ca 1 ½ dl sukker
 
Klip rygfinnen af sildene og rul dem sammen.
Læg dem tæt i en pande, så de holder på hinanden.
Bland kogelagen og hæld den over.
Lad sildene simre 5-6 min., til de er møre, kan også gøres i mikroovn på 4 minutter ved omkring 420 watt.
Hæld væden fra, men gem 1 ½ dl
Drys allehånde, peber og nelliker over sildene og køl dem af.
Drys løgene over.
Rør kogelage, eddike og sukker sammen, til sukkeret er opløst og hæld det over sildene.
Lad dem stå køligt 1 døgn, så krydringen kan sætte sig.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (3 stemmer)
Siden er blevet set 5.861 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her