Logo

Gulerodskage med grahamsmel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 dl olie
300 g mørkt mørk farin
4 æg
275 g grahamsmel
½ tsk salt
2 tsk vaniljesukker
2 tsk bagepulver
1 tsk natron
2 tsk kanel
375 g fintrevne gulerødder
35 g finthakkede hasselnødder
35 g rosiner
 
Olie og sukker blandes og æggene tilsættes et af gangen.
Hvedemel og krydderier blandes og sigtes forsigtigt i dejen.
Gulerødder, rosiner og nødder tilsættes.
Bages i ovnfast fad med bagepapir i 1-1 ¼ time ved 185°C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.233 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her