Logo

Skovsvampesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

ca. 400 gram svampe
diverse salater
50 gram pinjekemer
sandwichbrød
hvid peber
Marinade:
¼ dl Aceto Balsamico (italiensk rødvinseddike)
1 spsk, Dijon sennep
hakket rødløg
3 spsk Kikkoman soja.
2 dl vindruekerne­olie
hvid peber
 
1. Dressingen røres, heri marineres svampene i ca. 3 timer.
De anrettes på den plukkede salat med ristede pinjekerner og honning-ristede brødcroutoner.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.670 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her