Logo

Citrontærte -

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(6-8 personer)
 
Mørdej til en tærte ca. 24 cm i diameter
4 hele æg
200 g sukker
Gule skal af 2 citroner
Saft af 4 citroner
30 g smør
 
1. Rul mørdejen ud og beklæd en tærteform med ca. 3 cm høj kant. Bag.
2. Bland alle ingredienserne til citronmassen sammen i en gryde og pisk det let sammen.
Varm op til kogepunktet under omrøring med piskeriset til en tyk cremet masse.
3. Fyld den let afkølede citronmasse i den forbagte bund og stil denne citrontærte i en 200ºC varm ovn blot 5 minutter.
Stil i køleskab til kagen skal spises.
 
NB: Tilbered gerne kagen i god tid.
Server fx Citrontærten med Nougatparfait samt æbler/pærer og svesker kogt i rødvinssukkerlage.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.299 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her