Logo

Helstegt kylling med salat og kartoffelbåde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 frisk kylling ca. 800-1000 g
½ icebergsalat
1 dl piskefløde
2 spsk hvidvinseddike
1 spsk sukker
2 tsk tørret timian
Finthakket skal af ⅓ citron
400 g store kartofler skåret i både
salt og peber
olie til stegning
 
Kyllingen renses og aftørres.
Stilles på ryggen i et ovnfast fad, krydres med salt og peber.
Steges i ovn ca. 45-50 min. ved 200ºC sammen med kartoffelbådene, som er krydret med timian, salt, peber og finthakket citronskal.
Salaten skylles og deles i passende stykker.
I en meljævner blandes fløde, sukker og eddike.
Rystes kraftigt til det får skummende konsistens.
Vendes i salaten lige inden servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 931 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her