Logo

Mørbrad med karry og kokos i wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 svinemørbrad (ca.500g)
2 spsk karry
2 spsk olie
500 g champignon
1 pk. kokoscremepulver
3 dl lunkent vand
salt og peber
mangochutney

Skær den afpudsede mørbrad i tynde skiver, vend dem med karry og steg dem hurtigt i en varm wok med olie.
Tag kødet op og steg de skivede champignoner.
Rør kokospulveret op med det lunkne vand og hæld det ved.
Lad det koge igennem, vend kødet i og smag til med salt, peber og evt. lidt mere karry.
Server med kogte ris og mangochutney.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.017 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Statsministeren får job i udlandet siger rygterne.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her