Logo

Andebryst med koriandernudler / wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 couverter

250 g kinesiske ægnudler
salt
600 g andebrystfilet
1 spsk flydende honning
4 spsk soyasauce
½ tsk sambal oelek
1 rød peberfrugt
1 bundt forårsløg
3 spsk planteolie
2 spsk citronsaft
¼ l hønsebouillon
2 spsk hakkede korianderblade

Opblød nudlerne i saltet vand efter pakkens anvisninger.

Hæld dem op i en sigte, skyl dem under den kolde hane og lad dem dryppe godt af.
Skær andebrystet i tynde skiver. Bland honning med soyasauce og sambal oelek.

Læg kødet i marinaden og lad det trække i 30 minutter.
Skær peberfrugterne over på langs og fjern kerner og hinder.

Skyl de halve peberfrugter og skær dem i tynde strimler.
Rens forårsløgene og skyl dem. Skær det grønne i ringe og det hvide i tynde strimler.

Tag kødet op af marinaden, lad det dryppe af og gem marinaden.

Lynsteg andebrystet ved høj varme i 1 spsk olie i den hede wok og tag det op.

Svits peberfrugter og forårsløg i wokken med den resterende olie; grønsagerne skal stadig have bid.

Tilsæt salt og citronsaft og hæld bouillon og marinade i.

Tilsæt andebryst og nudler, bring det i kog og server retten med et drys koriander.

I stedet for andebryst kan man bruge lyst kalkun- eller kyllingekød.

Så skal marinaden gøres lidt lettere med 2 spsk limesaft og 1 tsk honning.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.125 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her