Logo

Skinkeschnitzel med risibisi og citronsmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 skinkeschnitzler á 175 g
½ citron
50 g smør
2 tsk persille, finthakket
100 g ris
200 g ærter (gerne friskbælgede)
1 gulerod, i tern

Risen koges 6 min i letsaltet vand og trækker 15 min.
Schnitzlerne krydres og steges i olie på en pande ca. 5 min på hver side.
På samme pande smeltes smør med saften fra citronen.
I en lille gryde sauteres gulerødder og ærter i lidt olie og den
afdrypperede ris vendes i.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 408 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her