Logo

Tomat og basilikum cupcakes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tomat og basilikum cupcakes

Tomat og basilikum er en klassisk kombination. Pas på ikke at hakke basilikum for meget.

 

12 cupcakes:

2 spsk friskhakket basilikum

320 g hvedemel

2 spsk bagepulver

1 knsp salt

4 æg, letpiskede

1 ¼ dl olivenolie

3 dl tomatsuppe fra dåse

3 spsk soltørrede tomater

 

Varm ovnen op til 175°C og smør 12 huller i en muffinform.

Bland basilikum, mel, bagepulver og salt i en skål med en ske.

Rør æg, olivenolie, suppe og soltørrede tomater sammen i en stor skål med en elektrisk håndmikser, til det er blandet.

Rør melblandingen i suppeblandingen, til det er lige netop blandet.

Fordel dejen i formen og bag kagerne i 20 minutter.

Tag formen ud af ovnen og lad den køle af i 5 minutter.

Vip brødene ud af formen og lad dem køle af på en rist.

Server brødene varme.

Opbevar cupcakes i en lufttæt beholder i op til 3 dage, eller frys dem i op til 3 måneder.

 

Variationer:

 

Muffins med tomat, basilikum og mozzarella

Følg basisopskriften. Tilsæt 100 g revet mozzarella til suppeblandingen.

 

Muffins med tomat og merian

Følg basisopskriften. Erstat basilikum med 2 spsk friskhakket merian.

 

Muffins med tomat og purløg

Følg basisopskriften. Erstat basilikum med 2 spsk friskhakket purløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.292 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her