Logo

Mandesild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 sild
8 benfri sild
3 spsk hvedemel
1 spsk rasp
75 g margarine
 
Pandesauce:
2 dl mælk
2 spsk eddike
1-2 tsk sukker 
1 spsk hakket persille
 
Rens sildene godt og tag benene ud hvis man er til det.
Fyld så en benfri sild og evt. rogn eller mælk i hver sild.
Bland rasp og hvedemel og vend sildene heri.
Steg sildene ca. 5 min. på hver side og hold på dem så de ikke åbner sig.
Panden koges af med mælk mens den koger dryppes eddiken i så den ikke
skiller, den smages så til med sukker og evt. lidt salt.
Persillen hældes i og gives et opkog.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 632 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her