Logo

Espresso milkshake

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ kop espresso
1 pasteuriseret æg
½ spsk sukker
1 ¾ dl mælk
1 kugle vaniljeis
Pynt: kakaopulver
Glas: 2 ½ - 3 dl
 
Bryg espressokaffen og afkøl den til køleskabskold
Blend eller pisk æg og sukker godt sammen,
tilsæt kaffe, mælk og is og blend.
Server i glas og pynt med kakaopulver

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.219 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her