Logo

Torskerogn i grønkålsvugge

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

500 g kogt hakket grønkål
600 g torskerogn fra dåse
150 g bacon i strimler
Madolie
Persille og citron til pynt
Bechamelsauce (tyk hvid sauce):
30 g margarine
3 spsk hvedemel
5 dl mælk
150 g revet ost
2 tsk salt
1 tsk peber
Evt. Muskat

Den optøede grønkål fordeles i et ovnfast fad smurt med madolie. Torskerognen skæres i skiver og lægges ovenpå grønkålen. saucen hældes over og den stegte bacon fordeles. Bages i forvarmet ovn ved 180 c i ca 45 min.

Bechamelsauce: Smelt margarinen, tilsæt hvedemel under kraftig omrøring og hæld mælken i lidt efter lidt under omrøring. Smag til med salt og peber og evt. Muskat.
I stedet for kogt hakket grønkål kan kogt hakket hvidkål anvendes.

Serveringforslag:
Hovedret/frokostret/forret: Grønkålsvugge pyntet med persille og citron serveret til friske agurker skåret i stave samt rugbrød.
Vegetarret: Undlad torskerognen og anvend i stedet 500 g kogt hakket hvidkål. Erstat bacon med gratineringsost.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 613 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her