Logo

Pistaciekarameller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ liter piskefløde
250 g sukker
125 g glykose
200 g hele usaltede pistaciekerner
 
Rist pistaciekernerne på bagepapir i en 180ºC varm ovn.
Hold godt øje med dem - de må ikke blive mørke.
Køl derefter pistaciekernerne af og hak dem meget groft.
Kog fløde, melis og glukose under omrøring til det bliver lysgyldent og
begynder at tykne. (Sæt evt. en prøve af massen på et smurt stykke
bagepapir og se om det har karamelkarakter).
Tag gryden af varmen og vend de ristede pistaciekerner i.
Rør lidt og hæld massen på det smurte bagepapir.
Når karamellen er tilpas stivnet, skæres den i passende firkanter.
Lad dem tørre i ca. 1 time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 447 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Regeringen, hvem har gjort det bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her