Logo

Stegt kalvebrissel med granulat af tørrede, sorte oliven

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Garrigue med sød lakrids... Vinaigrette med syltet appelsin, olivenolie og græskar. (4 personer)
 
500 g blancheret, soigneret kalvebrissel.
250 g græskar.
1 håndfuld ristede græs­karkerner.
2 usprøjtede appelsiner.
1 dl appelsinjuice.
Soltørrede oliven.
Olivenolie fra gamle træer.
Lakrids­rodspulver.
Salt, peber
 
Klargør græskar på følgende måde:
Skær nogle ensartede stykker og glaser dem i appelsinjuice.
Steg resten af græskarstumperne let gyld­ne i olivenolie, blend og smag til med lakrids.
 
Reducer saften af de 2 appelsiner til sirups­konsistens.
Riv appelsinskallen i og tilsæt lidt olivenolie.
 
Skær kalvebrislen i 4 stykker og steg dem helt sprøde (7-8 minutter på hver side).
Krydr godt med salt og peber og drys hak­kede oliven samt hakkede græskarkerner over.
Anret som på foto.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 695 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her