Logo

Fyldt andebryst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 berberi andebryst
1 løg
½ porre
¼ peberfrugt
50 g smør
1 pasteuriserede æggeblomme
 
Andebrystet ridses på fedtsiden.
Den lille bifilet skæres fra brystet og hakket meget fint med en sautè
der er lavet af løg i tern, porrer i fine skiver og peber i fine tern, som
ristes af i lidt smør.
Det hele bindes sammen med ½ æggeblomme.
Smages til med lidt salt og peber.
Fyldet fyldes i under fedtkanten.
Andebrystet brunes af på en pande og steges færdig i ovn ved 200ºC i
ca. 10-15 minutter. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.391 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her