Logo

Stegte blommer med karamelsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stegte blommer med karamelsauce

Tilpasset camping og Trangia sæt

 

3 blommer (evt. æbler)

En klat smør

Lidt citronsaft

¾ dl sukker

1 dl fløde

Revet citronskal

  

Sukkeret drysses i et jævnt lag ud på panden.

Smeltes og brunes over svag varme. Tilsæt fløden.

Kog igennem til sukkeret er opløst og smeltet til karamelmasse.

Blommerne udstenes og skæres i både.

Smørret smeltes i den store gryde og blommerne svitses deri.

Tilsæt citronsaft.

Anret blommerne og hæld karamelmassen over.

Pynt med revet citronskal.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.213 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her