Logo

Kold souffle med kastaniepuré

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Souffle glace aux marrons, sauce orange au gingembre - 6-8 personer

4 æg
100 gr sukker
½ l piskefløde
5 cl kastaniepure med vaniljesmag (hjemmelavet eller fra dåse)
2 cl mørk rom

Sauce:
6 pressede appelsiner
2 spsk akaciehonning
3 stk syltet ingefær
1 citron
250 gr brombær

Æg og sukker piskes let og luftig over vandbad. Derefter piskes det koldt.
4 ½ dl fløde piskes stiv. Resten af fløden og rommen udføres med kastaniepureen og vendes i den stiftpiskede fløde. Æggemassen vendes med flødeskum/kastaniepureen, tilsmagt med rom. Fyld:es i form og fryses i 3-4 timer.

Sauce:
Til saucen koges appelsinsaften med honning og skummes af for urenheder. Smages til med syltet ingefær skåret i fine strimler og lidt citronsaft.

Anretning:
Sauce kommes på tallerkenen og der lægges 2 skiver souffle ovenpå. Pynt med brombær.

TIPS: Hæld halvdelen af massen i en sandkage form. Tilsæt ren kastaniepure i midten, der er smagt til med rom. Hæld resten af massen over. Herved opnås en 'Marmorkageeffekt'.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.630 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her