Logo

Kirsebærsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg syltede stenfri kirsebær
½ dl vand
ca. 2 spsk kartoffelmel

Bring vand og kirsebær med saft i kog.
Udrør kartoffelmel med koldt vand.
Tag gryden fra varmen og rør jævningen i; opvarm kun til kogepunktet.
Server saucen kold til ris a l'amande.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.105 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her