Logo

Kylling med asparges

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kylling
800 g asparges, gerne både grønne og hvide
1 kg nye kartofler
1 gulerod
2 sommerløg
1,5 dl piskefløde
evt. Maizena
peberrod
persille
salt
peber

Skræl de hvide asparges fra hoved mod ende.
Bræk eller skær det træede endestykke af begge slags asparges.
Skær aspargesene i skrå stykker.
Del kyllingen i lår, overlår, ryg, bryst og vinger. Flæk brystet igennem på langs.
Skær gulerod og sommerløg i halvgrove stykker.
Kom kyllingestykkerne i en gryde med vand, der dækker ¾. Kom urterne, og aspargesendestykkerne ved.
Læg låg på. Kog ca. 20 minutter - byt rundt på grønsager og kød en enkelt gang undervejs.
Tag kyllingestykkerne op, sigt suppen, og kog den ind til ca. det halve.
Kog aspargesstykkerne sprød-møre deri. Ca. 3 minutter for de grønne, ca. 5 minutter for de hvide asparges.
Kog fløden ind til ca. det halve, kom fløden i suppen og kog igennem.
Jævn evt. med Maizena.
Skær imens kyllingekødet i mundrette stykker og kom dem i suppen.
Hak persille og riv peberrod.
Vend begge dele i umiddelbart før serveringen, men gem lidt til at strø over som pynt.
Spis nye kartofler til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.588 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her