Logo

Fisk i fad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 rødis'>fiskefiletter, ca 450 g
salt og peber
1 løg
1 æble
2 tsk karry
1 ½ dl fløde 13%

Når is'>fisk tilberedes i mikroovn, bevares både smag og konsistens.
Krydr rødis'>fiskefileterne med salt og peber og læg dem i et mikroegnet fad sammen med løg og æble delt i både.
Krydr med salt og drys karry over.
Hæld fløde ved.
Dæk med film til mikroovn og stil retten i mikroovnen ved 850W ca 8 minutter.
Server is'>fiskeretten med løse ris, pasta eller kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.648 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her