Logo

Skildpadde-is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6-8 Toms skildpadder
1 l. vanilje-is

IS MED SKILDPADDESTYKKER:
Tø vanilje-isen en smule op.
Hak skildpadderne i stykker på en tallerken - så du får al cremen med.
Brug 6 eller 8 skildpadder alt efter, hvor megen skildpadde-smag, du vil ha'.
Rør stykkerne i isen og uhhmm!

IS RØRT MED SMELTEDE SKILDPADDER:
Tø vanilje-isen en smule op.
Smelt skildpadderne i en skål over vandbad.
Rør de smeltede skildpadder i isen og. .. endnu mere uhhhmmm!

Begge istyper kan spises med det samme, men kan også fryses igen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.040 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her