Logo

Fyldte rødspættefileter med appelsin og peberfrugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 rødspættefileter
salt, peber
 
Fyld:
1 grøn peberfrugt
50 g rasp
2 appelsiner
 
Drys rødspættefileterne med salt og peber.
Rens peberfrugten og hak den halve fint (resten skæres i ringe).
Bland den med rasp og reven skal og saft af ½ appelsin.
Fordel fyldet på rødspættefileterne, der rulles op.
Sæt en tandstikker i.
Læg fiskerullerne i et ovnfast fad.
Drys med salt og peber.
Dryp saften af en hel appelsin over.
Bag fisken i en varm ovn ved 180ºC i 25-30 min. til fisken er mør.
Retten pyntes med grøn peber og appelsinvifter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 324 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Penge kontanter, kan vi undvære dem?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her