Logo

Hindbærtærte med vanillecremefraiche

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
275 g hvedemel.
125 g sukker.
175 g smør.
1 æg
Fyld:
400 g hindbær.
lidt sukker.
1 æg til pensling.
lidt perlesukker

Kom hvedemel og sukker i en skål. Smuldr smørret heri og saml dejen med ægget. Læg dejen koldt i ca. ½ time, så er den lettere at rulle ud. Rul ⅔ af dejen ud på et meldrysset bord og fordel den i en smurt tærteform ca. 25 cm i diameter. Gem resten af dejen til et flettet låg. Forbag bunden ved 200ºC (uden varmluft) i ca. 10 minutter. Rens hindbærrene og fordel dem på den forbagte tærtebund. Drys med sukker. Tril resten af dejen ud og lav strimler i forskellige størrelser med en klejnespore. Flet strimlerne over hindbærrene, pensl med sammenpisket æg og drys med lidt perlesukker. Bag tærten færdig ved 200ºC (uden varmluft) i 15-20 minutter. Server tærten lun med cremefraiche rørt med vaniljesukker.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.554 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her