Logo

Grillstegt perlehøne med ragout bladselleri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillstegt perlehøne med ragout bladselleri

 

2 perlehønebryster (eller evt. kyllingebryster)

6·8 store pillede perleløg

4 stængler bladselleri frisk timian

4 dl grønsagsbouillon

olivenolie

salt og peber

 

Steg først perlehønebrysterne på skindsiden.

Vend dem, og tilsæt perleløg og snittet bladeselleri.

Tilsæt timian og bouillon.

Lad det simre 15 minutter.

Krydr med salt og peber, og server evt. med kogte kartofler eller ris til.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.201 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?
Effektiv reklame - klik her