Logo

Kyllingefilet med grøn couscoussalat og grøn karry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Den stærke grønne karry klæder smagsmæssigt kyllingen helt fantastisk, og så har det en bonusfunktion: Ligesom de fleste andre stærke krydderier sætter den gang i systemet.

4 kyllingefiIeter

2 spsk grøn karry

1 spsk rapsolie

200 g forkogt couscous

½ agurk

½ bundt basilikum, gerne thai- basilikum

100 g sukkerærter

1 grøn peberfrugt

2 spsk soja

salt og peber

*

Smør kyllingefileterne med den grønne karry. Drys dem med salt og peber.

Steg dem på en forvarmet pande i rapsolie i 2 minutter på hver side.

Læg dem i et ildfast fad, og steg dem derefter færdige i en forvarmet ovn ved 180°C i 15 min. Saften fra kyllingefiIeterne skal være klar.

Kom couscous i en skål.

Snit agurk, basilikum, sukkerærter og peberfrugt i aflange strimler, og vend alle grønsagerne sammen med couscoussen.

Smag til med soja, salt og peber.

Anret couscous-blandingen i en dyb tallerken med kyllingefilet oven på.

Nem og velsmagende couscous:

Kom couscous i en skål, tilsæt krydderier, fx karry eller spidskommen, og overhæld derefter med kogende, let saltet vand.

Rør i couscoussen hvert 5. minut, så bliver den pæn, Iøs og ikke klæg.

Tips: Den stærke grønne karry klæder smagsmæssigt kyllingen helt fantastisk, og så har det en bonusfunktion: Ligesom de fleste andre stærke krydderier sætter den gang i systemet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.834 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her