Logo

Torsk i pikant sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g torskefilet (eller anden god fisk)
100 g rejer
2 stængler bladselleri, hakket
1 løg, hakket
2 spsk hvedemel
4 dl fløde/mælk
2 dl tør sherry (kan udelades)
50 g Pikant ost
½ tsk timian
salt
peber
75 g smør

Bladselleri og løg svitses i smør, sherry hældes over og koges med. Melet drysses over og mælk tilsættes.
Pikant ost tilsættes og saucen smages til med timian, salt og peber.
Torskefileterne lægges i et smurt ovnfast fad og saucen hældes over.
Retten dampes i ovnen ved 200°C, til torsken er mør.
Der pyntes med rejerne inden serveringen.
Serveres med kartofler og hakket persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.400 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her