Logo

Rabarbermousse 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g rensede små fine vinrabarber
¾ dl sukker
1 tsk citronsaft
2 blade husblas
2 æggeblommer
2-3 spsk sukker
2 æggehvider
1 dl piskefløde
lidt jordbær til pynt

Skær rabarberne i stykker på 2 cm og kog dem med sukkeret ved svag varme under låg i ca. 10 min. Når de er blevet til kompot, tages gryden af varmen. Husblasen er i mellemtiden blevet udblødt i koldt vand, knuget fri for væde og nu opløst i den varme rabarberkompot sammen med citronsaften. Æggeblommerne piskes lette og luftige med sukkeret, og den let afkølede rabarbermasse heri. Æggehvide og piskefløde piskes stive hver for sig og vendes i æggemassen. Fordeles i 5 skåle og stilles på køl. Pyntes med jordbær.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.145 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her