Logo

Wienertarteletter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

225 g smør
75 g flormelis
175 g hvedemel
1 ½ tsk bagepulver
50 g majsstivelse
1 dl fløde eller mælk
hindbær- eller solbærmarmelade
flormelis
14 små papirsforme

Rør smør og flormelis godt cremet.
Sigt hvedemel og majsstivelse i, og saml det til en blød dej med fløden.
Kom dejen i en sprøjtepose med tylle.
Tryk dejen ud i papirforme, så der kommer en fordybning i midten.
Bag kagerne 20-25 minutter ved 175ºC, til de er let gyldne, men stadig lidt bløde i midten.
Køl kagerne 15 minutter i papirsformene på en rist.
Kom en lille klat marmelade i midten af hver kage, og sigt flormelis over.
Lad kagerne blive helt kolde.
Flormelisen forsvinder i marmeladen, så der kommer små røde bobler.
Læg kagerne i en lufttæt dåse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.729 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her