Logo

Pølseret med kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g pillekartofler
½ tsk salt
1 lille løg
25 g margarine
½ dl tomatpuré
1 dl mælk
½ tsk salt
1 knivspids peber
2 pølser
4 stilke purløg

Kartoflerne koges med skræl, pilles, afkøles og skæres i skiver.
Mens kartoflerne koger ordnes løget.
Det hakkes og svitses i en gryde.
Tomatpuré, mælk og krydderier tilsættes.
Pølse og kartoffelskiver kommes ved.
Purløg skylles og klippes over retten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.725 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her